2e editie Bikn en Biken

Datum : 2019-06-10

Op Tweede Pinksterdag 10 juni a.s. wordt er door de activiteitencommissie van het Kulturhus Irene Notter-Zuna de tweede editie Bik’n & Biken georganiseerd! LET OP! U DIENT ZICH WEL OP TE GEVEN!!
Dit is een fietsroute van ongeveer 25 km die is uitgezet door Waypoint. Onderweg legt u aan bij vier van de zes deelnemende bedrijven die u iets laten proeven van hun eigen streekproducten. U fietst langs o.a.:
Theehuijs de Grimberg, Kalfsvlees Zuna, Zunakaas, Reggezuivel.
Van IJsboerdrij ‘n Mors krijgt u een ijsje bij het eindpunt het Kulturhus Irene Notter-Zuna en hier zal Reggestreek Ballonvaarten u ook informatie geven over wat zij allemaal doen.
Bij het Kulturhus staat voor de kinderen een springkussen waar ze zich heerlijk op kunnen vermaken. Mocht u nog gezellig willen naborrellen: de bar van het Kulturhus is geopend…….
Ook kunt u de bedrijven bezichtigen en zullen de eigenaren u graag iets meer vertellen over hun producten en bedrijven.
Bij een aantal is er zelfs de mogelijkheid om direct producten te kopen.

Wanneer: Tweede Pinksterdag maandag 10 juni 2019
Waar: Kulturhus Irene, van Kregtenweg 9 Notter
Tijd: U kunt starten tussen 10.30 en 12.00 uur
Kosten: kinderen €7,50 12 jaar en ouder €10,-
Opgave: bikkenenbiken@hotmail.com

LET OP!!! OPGAVE VOORAF VERPLICHT!!!

Neem gerust uw familie vrienden en/of buren mee!
We zien u/jou toch ook op Tweede Pinksterdag?