Bushalte op de parkeerplaats van het Kulturhus

Geplaatst door KulturhusIrene op

Bushalte op de parkeerplaats van het Kulturhus

Met ingang van 1 juli 2018 kunnen reizigers in de gemeente Rijssen-Holten gebruk maken van TwentsFlex, een nieuwe flexibele vervoersservice. Een rit met TwentsFlex boek je eenvoudig via de boekingsmodule op de site www.twents.nl/flex of de TwentsFlex app. Maar telefonisch een rit bestellen kan natuurlijk ook: tel.: 088-0331401

TwentsFlex is een goede keuze wanneer je naar een bestemming binnen de gemeente Rijssen-Holten reist. Je hoeft niet over te stappen, je hebt altijd een zitplaats en je reist tot 1 januari 2019 tegen een voordelig introductietarief van €1,50 per rit.