Politiek Cafe Notter Zuna dinsdag 13 maart

Geplaatst door KulturhusIrene op

Politiek Cafe Notter Zuna dinsdag 13 maart

Dinsdagavond 13 maart van 20:00 tot 22:00 uur politiek café onder begeleiding van Simon Dirks, jounalist. We hebben alle partijen uit de gemeente Wierden uitgenodigd deze avond deel te nemen aan het Politiek Café in het Kulturhus Irene.

De avond zal er als volgt uit zien:

- korte pitch over een stelling door een partij

- kort debat tussen twee partijen

- vragen uit, en discussie met de zaal

De avond is vrij toegankelijk en bedoeld voor alle  inwoners van Notter-Zuna en alle overige belanghebbenden uit de gemeente Wierden.