Nieuwjaarsreceptie Kulturhus Irene

Geplaatst door KulturhusIrene op

Nieuwjaarsreceptie Kulturhus Irene

Zaterdag 6 januari 2018 van 16.00 tot 19.00 uur is er voor alle betrokkenen bij de buurtschappen Notter en Zuna een nieuwjaarsreceptie in Kulturhus Irene, georganiseerd dooe de besturen van Gemeenschappelijk Belang Notter-Zuna en Kulturhus Irene en gezelschapsgroep "'t Geet Noans Umme",

Wij informeren u dan graag over de ontwikkelingen m.b.t. de Portal Notter-Zuna en de oprichting van de Coöperatie Notter-Zuna waarin we de onderwerpen uit het Manifest zullen gaan realiseren.

Er wordt gezorgd voor drankjes en een heerlijk lopend buffet dat opnieuw door de Gemeente Wierden wordt ondersteund.

Tevens is er dan de gelegenheid om de expositie van de heer Pijffers uit Notter te bezichtigen: prachtige olieverf-schilderijen!